Projectmanager Infra

CJIB - 2020/2279

Leeuwarden
20,00 uur
29-06-2020
12 maanden
Verlengbaar
€ 100.00
Professional
Yellow Friday
Tijdelijk gesloten
Customer Logo

Yellow Friday is op zoek naar een Projectmanager infra


Informatie over de opdracht

Yellow Friday zoekt een Projectmanager infra voor het CJIB in Leeuwarden, voor nadere toelichting zie “aanvullende informatie”. Let erop dat u voordat u een kandidaat aanbiedt de “CJIB aanbiedingsrichtlijnen” doorneemt, gebruik maakt van het “standaard reactie formaat” en dat het aangeboden CV een Word-document is van maximaal 4 A4.


Het CJIB is op zoek naar een senior Infra projectmanager voor haar datacenter verhuizing. Wij zijn op zoek naar een senior projectmanager die reeds meerdere datacenters met succes heeft verhuisd, bij voorkeur binnen het overheidsdomein. Met deze datacenter ervaring maar ook door inhoudelijke Infra kennis weet je op overtuigende wijze onze specialisten mee te nemen in de noodzakelijke voorbereiding, feitelijke verhuizing en eventuele activiteiten nadat de verhuizing succesvol en met de juiste kwaliteit is doorlopen.

Wij zoeken een projectleider met een prettige en professionele stijl van communiceren. Door de juiste contacten te leggen (en te onderhouden), maar ook door te schrijven, presenteren en visualiseren weet je de stakeholders en de besluitvorming van dit traject uitstekend te stroomlijnen. De projectmanager moet kunnen samenwerken met een operationeel ICT projectleider en zich richten op de omgeving op tactisch niveau. Hij/zij moet op een reeds rijdende trein kunnen inspringen, dus snel kunnen inwerken en schakelen.

De gewenste beschikbaarheid is: minimaal 2 a 3 dagen in de week tot en met Q2 2021 met de mogelijkheid tot verlenging.


Eisen waaraan je moet voldoen

- Beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift

- HBO werk- en denkniveau
-  Professional Projectmanager, PRINCE2 Practitioner


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

- Kennis en ervaring in het verhuizen van datacenter (is een eis) Bijvoorkeur binnen het overheidsdomein 

- Ervaring in Agile projectmanagementExtra informatie

De aanbesteding CJIB is (mede) gegund aan de combinatie Yellow Friday en Sogeti. Yellow Friday verzorgt als hun single supplier de inleen en contractering van niet-eigen personeel. Contractering aan klantzijde wordt verzorgd door Sogeti.

Graag ontvangen wij in een reactie op deze aanvraag een CV van maximaal 5 A4 en een motivatie specifiek gericht op de eisen en wensen uit de aanvraag.

Opdrachten zoeken

Henny van Ginkel

Henny van Ginkel


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail