Java Developer

Sociale Verzekeringsbank - 2020/2415

Amstelveen
36,00 uur
09-07-2020
12 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant Sociale Verzekeringsbank zijn wij op zoek naar een Java developer


Informatie over de opdracht

Ben jij de Senior Java developer met helicopterview die wij zoeken?!

De SVB zoekt voor een Scrumteam, welke werkt aan de EESSI omgeving, een tijdelijke Senior Java developer die mee bouwt aan de nieuwe middelware omgeving.

3 redenen waarom dit jouw baan is
✔ Jij bent een Senior Java developer met kennis, kunde en ervaring. Op het gebied van Java en softwareontwikkeling zijn er weinig verrassingen voor je.
✔ Je werkt graag in een internationale omgeving. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
✔ Je bent zeer goed in staat om hoofdzaken van bijzaken te scheiden én je kunt je mening op een goede en duidelijke manier onderbouwen.
Jij doet het
Als Java Developer bouw je mee aan het IT landschap onder architectuur. Je houd je bezig met het vertalen van functionele vragen naar standaard functionaliteit binnen een geïntegreerd systeemlandschap, zodat de gebruikers op een effectieve en efficiënte wijze hun werkzaamheden kunnen uitvoeren en de geautomatiseerde verwerking vlekkeloos verloopt.
Je werkt in een scrum team. Oplossingsrichtingen bedenk je samen met het team. Iedereen in het team voert alle ontwikkeltaken uit, dus naast bouwen, maak je ook unit tests, bouw je geautomatiseerde regressie scripts, voor je reviews uit van taken die door anderen zijn uitgevoerd. Maar je neemt ook actief deel aan het scrum proces van refinement, daily, retro en review.

Welke kansen bieden wij jou
Voor het project zoeken wij tijdelijk extra capaciteit tbv het EESSI team.
Jouw werkomgeving
Je opereert vanuit een dev-ops Scrum team van in totaal ongeveer 10 personen. Dit team is verantwoordelijk voor het beheer en ontwikkelen van de koppeling tussen EESSI (EU netwerk tbv Electronic Exchange of Social Security Information) en de SVB systemen.
Jij komt in een team met ervaren collega’s en levert een essentiële bijdrage aan het inrichten van het landschap en het bouwen van de koppeling.

Dit nieuwe landschap bestaat uit microservices die de verbinding leggen met de legacy SVB systemen. In dit IT landschap wordt gebruik gemaakt van Java EE en Spring Boot. Daarnaast is het de bedoeling dat de continuous delivery verder wordt ingericht binnen de nieuwe ontwikkelstraat. 


Eisen waaraan je moet voldoen

- HBO / WO niveau


Uiteraard beschik je over een sterk analytisch vermogen en ben je in staat om te denken vanuit concepten en daarover helder te communiceren. Je bent in staat op als teamspeler goed met anderen te kunnen samenwerken, maar je kunt ook goed omgaan met feedback.
Verder heb je goede kennis van en aantoonbare ervaring met:
• Java EE
• Spring Boot
• Opzetten / bijwerken automatisch testen
• JavaScript
• NodeJS
• XML / XSD / XSLT
• SOAP / RESTWie jij bent

Uiteraard beschik je over een sterk analytisch vermogen en ben je in staat om te denken vanuit concepten en daarover helder te communiceren. Je bent in staat op als teamspeler goed met anderen te kunnen samenwerken, maar je kunt ook goed omgaan met feedback.


Extra informatie

• Doorleenconstructie is niet mogelijk.
• Geldige VOG is nodig bij inzet, eerder starten is niet mogelijk.

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.
Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdracht status

Between

0 aanbiedingen

Gesloten

Opdrachten zoeken

Mike Veen

Mike Veen


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail