Testautomatiseerder

Belastingdienst - ICT - 2020/2341

Apeldoorn
36,00 uur
02-07-2020
5 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant van de Belastingdienst zijn wij op zoek naar een Testautomatiseerder.


Informatie over de opdracht

Het realiseren van testautomatisering voor, en handmatig testen van BPM-oplossingen voor diverse opdrachtgevers binnen de Belastingdienst. Deze oplossingen bestaan uit applicaties die op basis van IBM-BPM worden gebouwd. Hiervoor wordt je te werk gesteld binnen het CoE Workflow waarbij je binnen een multidisciplinair scrum team gaat werken om tijdig en volgens de afgesproken kwaliteit te leveren. 

De volgende taken en resultaatgebieden worden onderkend:
• Opstellen testaanpak voor met IBM BPM ontwikkelde toepassingen;
• Opzetten/implementeren/onderhouden van geautomatiseerde regressietests;
• Opstellen testscenario’s en uitvoeren van deze scenario’s;
• Ondersteunen keten- en gebruikersacceptatietesten;
• Eigenaarschap, verantwoordelijkheid nemen over gerealiseerde opdrachten.

Het bouwblok BPM wordt gezien als middel om strategische doelstellingen op de middellange termijn te realiseren door de time to market te verkorten en meer wendbare oplossingen te bouwen. Om dit robuust, degelijk en wendbaar te implementeren is een goede testaanpak incl. geautomatiseerde regressietests een must.Voor de balans binnen het workflow team zoeken wij naar een tester met minimaal 3 jaar ervaring.


Eisen waaraan je moet voldoen

- TMAP NEXT

- ISTQB
- HBO Informatica (of soortgelijk)
- Ervaring met Robot Framework (3 jaar)
- Ervaring met Cucumber (1 jaar)
- Ervaring met Javascript (1 jaar)Wie jij bent

- Teamplayer/samenwerking 

- Communicatief vaardig, in Nederlands of Engels 
- Pro-actief, durft initiatief te nemen, 
- Omgevingssensitiviteit


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.

Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Opdracht status

Between

0 aanbiedingen

Gesloten

Opdrachten zoeken

Lars van Nierop

Lars van Nierop


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail