Tester

UWV - 2020/511

Amsterdam
40,00 uur
14-02-2020
12 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant UWV zijn wij op zoek naar een Tester.


Informatie over de opdracht

Voor een bestaand projectteam heeft FB IV een ervaren tester nodig in een  testteam van 5 personen. Binnen dit team zijn ze op zoek naar een tester die echt van testen houdt, testspecificaties maakt en de testen uitvoert. De tester moet zowel technisch als functioneel kunnen testen. De tester dient bekend te zijn met het testen van webapplicaties en databases. De kandidaat is bereid om 1,5 jaar ingezet te worden bij UWV in Amsterdam. 


Eisen waaraan je moet voldoen

- TMAP gecertificeerd

- Heeft minimaal 1 jaar kennis en werkervaring met SQL en het raadplegen  van databases in de afgelopen 3 jaar

De tester moet minimaal 1 jaar ervaring hebben met het vakgebied testen. Hij/zij moet bestaande testgevallen uitvoeren en zo nodig aanpassen. De testwerkzaamheden worden aangestuurd door een testcoördinator.Wie jij bent

Bedrijfscompetenties:

- Samenwerken
- Klantgerichtheid
- Resultaatgerichtheid

Overige:
- Leervermogen
- Organisatieloyaliteit
- Organiseren eigen werk
- Kwaliteitsgerichtheid
 Oordeelsvorming


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.

Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Opdracht status

Between

0 aanbiedingen

Gesloten

Opdrachten zoeken

Vicky Brokmann

Vicky Brokmann


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail