Tester

UWV - 2020/525

Utrecht
40,00 uur
17-02-2020
12 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Tijdelijk gesloten
Customer Logo

De in te huren technisch tester dient voornemens te zijn na de inhuurperiode van maximaal 12 maanden een dienstverband aan te gaan met UWV-BKWI


Informatie over de opdracht

Het testen van nieuwe ICT-producten en diensten in een ontwikkel-, test- en productieomgeving


Eisen waaraan je moet voldoen

• HBO werk- en denkniveau;

• Opleiding op gebied van automatisering/ICT;
• Ervaring met testmethoden, Tmap of vergelijkbaar;
• Communicatieve vaardigheden.Wie jij bent

- Klantgerichtheid
- Resultaatgerichtheid
- Samenwerken
- Discipline 
- Kwaliteitsgerichtheid
- Luisteren
- Mondelinge communicatie


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.

Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdrachten zoeken

Vicky Brokmann

Vicky Brokmann


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.