Informatieanalist

Ministerie van Economische Zaken - RVO - 2020/1082

zwolle
36,00 uur
25-03-2020
6 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
FastFlex
Customer Logo

Voor onze eindklant Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (RVO) zijn wij op zoek naar een Informatieanalist


Informatie over de opdracht

De gezochte analist/ontwerper zal de volgende werkzaamheden moeten verrichten. Documenteren bestaand systeem Analyseren van wijzigings-eisen of -wensen, komen met verwezenlijkbare oplossingen, documentatie bijwerken, testvoorbereiding en het opstellen van een AO en FO op basis van de geanalyseerde requirements. Het betreft hier het analyseren en eventueel ontwerpen van functionele wijzigingen in het proces van de afhandeling BBR aanvragen en vooral in de applicatie BCB. De ontwerpen hebben soms een technisch karakter. 


Voor het Gemeenschappelijk Landbouw Beleid worden nieuwe en aangepaste processen geimplementeerd voor het beoordelen, beslissen en effectueren proces in de uitvoeringsketen BBR. De kandidaat analist/functioneel ontwerper kan analyses en ontwerpen schrijven voor dit proces. 


Eisen waaraan je moet voldoen

- Ervaring met het werken in Enterprise Architect 

- Ontwikkeling informatiesystemen Foundation; Object Oriëntatie Foundation, Applicatiemanagement Foundation (ASL), IT Foundation; A+ Essentials TOGAF practitioner, Bachelor Bedrijfskundige Informatica, Information Security Foundation based on ISO/IEC 27002, Ontwikkeling Informatiesystemen Foundation, Object Oriëntatie Foundation, Applicatiemanagement Foundation, ITSM Foundation; ITIL Foundation, SAFE Agilist, SAFe Product Owner ervaring
- HBO (plus) werk- en denkniveau
- Ervaring in het werken in een uitvoerende organisatie van de Rijksoverheid dan wel een grote publieke dienstverlener (3 jaar)
- Aantoonbare ervaring als analist mbt : bedrijfsprocessen, informatiestromen en het opstellen van probleemanalyses, verandervoorstellen, gevolgenanalyses(3 jaar)


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

- Kennis heeft van: - Requirementsanalyse methoden, - UML, - BPMN2 - Kennis van de AVG wet- en regelgeving, Ervaring met het implementeren van deze regelgeving in applicaties is een pré. 

- Kennis heeft van: - architectuur - bestuurlijke informatica - informatiebeveiliging - applicatiemanagement - servicemanagement 
- Ervaring met het werken in een agile scrumteam
- Bekendheid met implementatie van het beoordelen, beslissen en effectueren proces van de BBR regeling binnen RVO.nl
- Affiniteit met het werken met GIS toepassingen

 


Wie jij bent

• Down to earth 

• Organisatiesentiviteit 
• Partner die adviseert, begeleidt (spreekt aan, bemiddelt bij weerstand en conflicten, onderhandelt, coacht) 
• Betrouwbaar (transparant, eerlijk, gedreven) 
• Toegankelijk (bereikbaar, aanspreekbaar, reageert)


Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdrachten zoeken

Tino Moolenaar

Tino Moolenaar


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.