Technisch Architect

Ministerie van Economische Zaken - ACM - 2020/2286

'S-GRAVENHAGE
24,00 uur
29-06-2020
6 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
FastFlex
Tijdelijk gesloten
Customer Logo

Voor onze eindklant van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (ACM) zijn wij op zoek naar een Technisch Architect.


Informatie over de opdracht

Vanuit de I-strategie van ACM wordt het project ‘Upgrade Microsoft omgevingen’ geïnitieerd. Dit project omvat het upgraden van de werkplekken (700) en bijbehorende servers inclusief eventuele benodigde vervanging/uitbreiding van de infrastructuur. Voor dit project zoeken wij een Werkplek Solution Architect die verantwoordelijk is voor het uitwerken van de werkplek migratie en dit vervolgens vast te leggen in ontwerpdocumenten. De Werkplek Solution Architect denkt proactief mee en is in staat om eventuele verbetervoorstellen te doen met een goede onderbouwing waarbij hij/zij altijd rekening houdt met de initiële functionele organisatie behoefte. Alle technische oplossingen worden gecontroleerd en ‘by design’ geïmplementeerd waarbij de Werkplek Solution Architect nauw samenwerkt met de andere architecten en de beheerorganisatie van ACM.


Voor de implementatie voor o.a. het Mobiele Werkplek concept is een Solution Architect nodig voor het opstellen van een Technisch Ontwerp. Dit Technisch Ontwerp is een verdere detaillering op het ontwerp van de Windows10 werkplek die is neergezet vanuit het MS Upgrade project. De expertise voor het opstellen van dit Technisch Ontwerp is niet beschikbaar binnen de huidige capaciteit van de afdeling


Eisen waaraan je moet voldoen

- Aantoonbare werkervaring met Togaf practitioner (certificering is een pre), WO Master Informatica of Bedrijfskundige Informatica
- WO Master Diploma op het gebied Informatica of Bedrijfskundige Informatica
- Citrix Technology Professional (CTP); certificering Citrix 
- Certified Integration Architect (CCIA) for Virtualizatio
- In staat om eisen op te stellen voor systemsoftware, operating systems, middleware en server software
- Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) aantoonbare kennis en ervaring, certificering is een pre
- Werkervaring binnen de ICT op WO werk- en denkniveau (5 jaar)
- Ervaring in het opstellen van Technisch Ontwerp voor een migratie van een Microsoft/Citrix/VMware omgeving binnen de Rijksoverheid. En aantoonbare ervaring in de rol van solution architect (3 jaar)
- Ervaring in het schrijven van PSA’s, HLD’s en Technische Ontwerpen (3 jaar)
- Ervaring met het ontwerpen van nieuwe werkplek omgevingen3 (3 jaar)
- Ervaring met technisch ontwerp voor Microsoft Windows 10 Enterprise, Office 365, SQL2016 en Server2016, VMware software, Citrix PVS, Xen Desktop + provisioning, Netscaler (3 jaar)


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

• Werkervaring bij Rijksoverheid als architect 

• Ervaring met Microsoft Deployment kit en RES Workspace & automation 
• Ervaring met Active Directory en GPO’s in het specifiek 
• Kennis van Trend Micro Office scan, Imprivata SSO


Wie jij bent

• Communicatief sterk in woord en geschrift. Politieke sensitiviteit, overtuigen, daadkrachtig, adviseren, doorzettingsvermogen, relativeringsvermogen, organisatiesensitief; 

• Pragmatisch. Zich niet verschuilen achter processen. Is in staat een brug te vormen, vanuit procesgericht denken naar de toe te passen techniek.


Opdrachten zoeken

Tino Moolenaar

Tino Moolenaar


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail